Kore Dizi Önerisi: Yeni Başlayanlar İçin

 Merhaba minik blogumuzun devamlı okuyucuları,


Bildiğiniz gibi önceki yazımızda size Kdrama hakkında bilgi verip, sizi Kore Dizi Dünyası ile tanıştırmıştık. Şimdi ise sizi tüm dünyada büyük bir ilgiyle izlenen Kore Dizileri ile tanıştırmak istiyoruz. Bu nedenle DuSeSi olarak size muhteşem bir Kore Dizi Önerisi Listesi hazırladık. En iyi ve en güzel Kore Dizileri'nin yer aldığı bu listeye gelin bir göz atalım.

1) Moon Lovers


Erkek arkadaşı tarafından dolandırılan üstüne bir de aldatılan Go Ha-Jin, bir su kenarına gider ve içki içip hâline dert yanmaya başlar. O sırada boğulan bir çocuğu gören Go Ha-Jin, suya atlayıp çocuğu kurtarır. Tam o anda bir Güneş tutulması olur ve Go Ha-Jin, suyun dibine doğru çekilir. Gözlerini açtığında ise kendisini Goryeo Hanedanlığ'ında yaşayan Hae Soo adındaki bir kız olarak bulur. İçinde bulunduğu bu tuhaf durumu kabullenmeye çalışan Go Ha-Jin, Goryeo Hanedanlığı'nda Hae Soo olarak yaşamaya başlar. Goryeo Hanedanlığı'nda yaşanan olayları ve Prens Wang So ile Hae Soo arasında doğan aşkı konu alan bu efsane ötesi dizi, mutlaka izlemeniz gerekenler listenizde ilk sırada olmayı hak ediyor.

IMDb: 8.6
Dizinin türü: Dram, romantik, fantastik, tarihi
Bölüm sayısı: 20
Yayın yılı: 2016
Oyuncular: Lee Joon-Gi, IU, Kang Ha-Neul, Hong Jong-Hyun, Nam Joo-Hyuk, Byun Baek-Hyun, Ji Soo

2) Signal

Tecrübeli bir kadın dedektif olan Cha Soo-Hyun, 15 yıldır kayıp olan bir polisi aramaktadır. Cha Do-Hyun, bir suç profilcisi olan Park Hae-Young ile zaman aşımına uğramış faili meçhul cinayetlerin araştırması için kurulan bir takımda bir araya gelir. Polis teğmeni Park Hae-Young, kendisi de polis olmasına rağmen geçmişte yaşadığı olaylardan dolayı polislere güvenmektedir. Birgün tesadüf eseri bir telsiz bulur ve bu telsizle 1980'lı yıllarda yaşayan Dedektif Lee Jae-Han ile iletişime geçer. Park Hae-Young ile geçmiş zamanda yaşayan Dedektif Lee Jae-Han beraber çalışmaya başlarlar. Beraber çalışmaya başlayan bu ikilinin, faili meçhul cinayet vakalarını çözmeye çalışırken yaşadıkları olayları ve açığa çıkan sırları anlatan ve içinde bol polisiye barındıran bu şahane diziyi izlemeniz için ısrar ediyoruz.

IMDb: 8.7
Dizinin türü: Dram, fantastik, gerilim, suç
Bölüm sayısı: 16
Yayın yılı: 2016
Oyuncular: Lee Je-Hoon, Kim Hye-Soo, Cho Jin-Woong

3) Goblin


Yüzyıllar önce ölümsüzlükle lanetlenen ve bir Goblin olan Kim Shin, sevdiği herkesin ölümüne şahit olmuştur. Bu acı verici ölümsüzlük lanetinden kurtulabilmesi için onu kurtarabilecek tek kişi olan gelinini bulması gerekir. Yüzyıllardır Gelinini arayan Goblin, bir gün işlediği günahlar nedeniyle hafızası silenip dünyaya gönderilen bir ölüm meleği ile karşılaşır. Ölüm meleği ile aynı evde kalmaya başlayan Goblin'in günün birinde gelini bulmasıyla gelişen olayları konu alan, gizem ve sır dolu bu şaheser niteliğindeki diziyi şiddetle izlemenizi tavsiye ederiz.

IMDb: 8.6
Dizinin türü: Dram, romantik, fantastik
Bölüm sayısı: 16
Yayın yılı: 2016 - 2017
Oyuncular: Gong Yoo, Kim Go-Eun, Lee Dong-Wook, Yoo In-Na, Yook Sung-Jae

4) Healer


Ünlü bir muhabir olan Kim Moon-Ho, birgün geçmişte yaşanan bir olayla ilgili bazı bilgiler öğrenir. Bu olayın gerçek yüzünü araştırmaya başlayan Kim Moon-Ho, kendisine yardımcı olması için Helaer ile anlaşır. Akıllı cihazları iyi kullanabilen ve dövüşme konusunda uzman olan Healer, işlerini bir hacker ile beraber yürütmektedir. Kim Moon-Ho'dan aldığı görev üzerine internet gazeteciliği yapan Chae Young-Shin'in hayatını araştırmaya başlayan Healer, zamanla Chae Young Shin'e aşık olur. Domino taşı gibi birbirini kovalayan olaylar sonucunda Chae Young Shin'de geçmişte yaşanan bu olayın peşine düşer. Geçmişte yaşanan bu olayı aydınlatmaya çalışan üçlünün başına gelen olayları ve gün yüzüne çıkan sırları anlatan, aksiyon ve macera dolu bu diziyi izlerken heyecandan yerinizde duramayacaksınız.

IMDb: 8.5
Dizinin türü: Romantik-komedi, aksiyon
Bölüm sayısı: 20
Yayın yılı: 2014 - 2015
Oyuncular: Ji Chang-Wook, Park Min-Young, Yoo Ji-Tae, Kim Mi-Kyung

5) Weightlifting Fairy Kim Bok Joo


Eski bir haltercinin kızı olan Kim Bok Joo, babasının izinden gider ve halterci olur. Babasının hayali olan altın madalyayı kazanmak için gece gündüz antreman yapan Kim Bok Joo, spor akademisinde en başarılı haltercisidir. Jung Joon-Hyung ise aynı spor akademisinde okuyan bir yüzücüdür. Geçmişte yaşadığı bir travmanın etkileri Jung Joon-Hyung'un yüzmedeki başarısı kötü yönde etkilemektedir. Aslında çocukluk arkadaşı olan bu ikili, bir gün yaşanan küçük bir kaza sonucu karşılaşırlar. Başta birbini tanıyamayan bu ikili arasında zamanla duygusal bir ilişki başlar. Jung Joon-Hyung ile karşılaşana kadar aşkın ne bilmeyen Kim Bok Joo'nun, ilk kez aşkı tatmasıyla değişen hayatını konu alan bu sevimli diziyi çok severek izleyeceksiniz. 

IMDb: 8.4
Dizinin türü: Romantik-komedi, gençlik 
Bölüm sayısı: 16
Yayın yılı: 2016 - 2017
Oyuncular: Lee Sung-Kyung, Naam Joo-Hyuk, Lee Jae-Yoon, Kyung Soo-Jin

6) My Love From The Star


Do Min Joon dünyaya araştırmak yapmak için gelen bir uzayılıdır. Dünyada yaşadığı bir takım olaylar sonuncunda gezegenine gidecek olan uzay aracına binemez ve dünyada mahsur kalır. Yaklaşık 400 yıldır dünyada mahsur kalmış olan Do Min Joon'un günümüzün çılgın kadını ve başarılı oyuncusu olan Cheon Song Yi ile önce iki komşu olarak başlayan ilişkilerinin daha sonra aşka dönüşmesini anlatan bu efsane diziyi izlediğinize hiç pişman olmayacaksınız.

IMDb: 8.3
Dizinin türü: Dram, romantik-komedi, fantastikt
Bölüm sayısı: 21
Yayın yılı: 2013 - 2014
Oyuncular: Kim Soo-Hyun, Jun Ji-Hyun, Park Hea-Jin, Yoo In-Ha, Shin Sung-Rok

7) Descentants Of The Sun


Özel bir hastanede doktor olan Kang Mo-Yeon, birgün çalıştığı hastanenin sahibi ile bir kavgaya tutuşur. Yaşanan bu kavga sonucunda Kang Mo-Yeon, Uruk'a gidecek gönüllü doktorlarla beraber Uruk'a gönderilir. Kang Mo-Yeon, Uruk'ta daha önce bir hırsızlık vakası vesilesiyle tanıştığı Yoo Shi-Jin ile karşılaşır. Yoo Shi-Jin, BM'nin barış askeri gücünde görev yapan, başarılı bir yüzbaşıdır. Daha önce tanışan bu ikilinin, Uruk'ta içine girdikleri aksiyon dolu olaylar ve aralarında alevlenen aşkın anlatıldığı bu fevkalede diziyi çok sevecek ve büyük bir heyecanla izleyeceksiniz.

IMDb: 8.3
Dizinin türü: Dram, romantik, aksiyon
Bölüm sayısı: 16
Yayın yılı: 2016
Oyuncular: Song Joong-Ki, Song Hye-Kyo, Kim Ji-Woon, Jin Goo

8) Kill Me Heal Me 


Çoklu kimlik bozukluğu hastalığına sahip olan ve 7 kişilikle beraber yaşayan Cha Do-Hyun'un bir psikiyatri doktoru olan Oh Ri Jin ile karşılaşması ve Doktor Oh Ri Jin'in Cha Do-Hyun'ı gizlice tedavi etmeye çalışırken aralarında yaşayan zorlu aşkın komediyle harmanlanıp anlatıldığı bu muhteşem diziyi hala izlemediyseniz sizi fazla tutmayalım ve hemen Kill Me Heal Me izlemeye gönderelim.

IMDb: 8.3
Dizinin türü: Romantik, komedi, dram, psikolojik
Bölüm sayısı: 20
Yayın yılı: 2014 - 2015
Oyuncular: Ji Sung, Hwang Jung-Eum, Park Seo-Joon

9) Strong Women Do Bong Soon


Karşıdan bakıldığında minyon ve çelimsiz
bir kız olarak gözüken Do Bong Soon, aslında ailesinden sadace kız çocuklarına geçen olağanüstü fiziksel güce sahip olan bir kızdır. En büyük hayali ise baş kahramanının kendisi olduğu bir oyun tasarlamaktır. Ölüm tehditleri alan Ceo An Min Hyuk'un bir gün Do Bong Soon'un fiziksel yeteneğine şahit olması ve onu yanına koruma olarak işe almasıyla gelişen olayları konu alan bu ponçik diziyi izlerken kahkalarla güleceğiniz sahnelere şahit olacağınızın garantisini veririz.

IMDb: 8.2
Dizinin türü: Dram, fantastik, romantik-komedi
Bölüm sayısı:16
Yayın yılı: 2017
Oyuncular: Park Hyung-Sik, Park Bo-Young, Ji Soo

10) Two Worlds W


Yıllar önce yaşadığı trajik olayların sonucunda suçluları yakalamak için bir şirket kuran Kang Chul, 30'lu yaşlarında olan bir milyarderdir. Kore'de ilgiyle takip edilen bir webtoon olan W'nin yazarı Oh Sung-Moo, günün birinde aninden ortadan kaybolur. Her yerde kaybolan babasını arayan Oh Yeon-Joo, babasının ofisine gider. Ofisteyken bir anda başka bir dünyaya çekilen Oh Yeon-Joo, gözlerini açtığında karşında kanlar içinde olan Kang Chul'u görür. Burada Kang Chul'un hayatını kurtaran Oh Yeon-Joo, o günden sonra sürekli gerçek dünya ile webtoon dünyasının arasında gidip gelir. İki farklı dünyada yaşayan bu ikilinin birbirine aşık olmasıyla gelişen olayları konu alan bu diziyi izlerken, dizideki karakterlerin yaşadığı duygularını iliklerinize kadar hissedeceksiniz.


IMDb: 8.1
Dizinin türü: Dram, romantik, fantastik, bölüm kurgu
Bölüm sayısı: 16
Yayın yılı: 2016
Oyuncular: Lee Jong-Suk, Han Hyo-Joo, Lee Tae-Hwan, Jeong Eu-Gene

11) A Korean Odsyssey


Kutsal Yeşim İmparatorluğu'nda yaşayan Son Oh-Gong, özel güçlere sahip olan doğaüstü bir varlıktır. Birgün işlediği bir günah nedeniyle güçlerini mühürlenen Son Oh-Gong, insanlar alemine gönderilir ve Mermer Dağ'ına hapsedilir. Son Oh-Gong, birgün hayaletleri görebilen küçük bir olan Jin Seon-Mi ile karşılaşır ve onunla bir anlaşma yapar. Anlaşmaya göre Jin Seon-Mi sayesinde hapisten kurtulan Son Oh-Gong, Jin Seon-Mi her adını söylediğinde yardıma gelecektir. Ancak Son Oh-Gong bu anlaşmaya uymaz ve Jin Seon-Mi'ye adını unutturur. Bu olayın üstünden 25 yıl geçer. 25 yılın ardından tekrar karşılaşan ikilinin değişen hayatlarını anlatan bu diziyi izlerken kendinizi mistik bir evrenin içinde bulacaksınız.

IMDb: 8.1
Dizinin türü: Romantik-komedi, fantastik
Bölüm sayısı: 20
Yayın yılı: 2017 - 2018
Oyuncular: Lee Seung-Gi, Oh Yeon-Seo, Cha Seung-Won, Lee Hong-Ki, Lee Se-Young

12) The Legend Of The Blue Sea



Profesyonal bir dolandırıcı olan Heo Joon-Jae, kendisi gibi dolandırıcı olan arkadaşları Jo Naam-Do ve Tae-Oh ile beraber aynı evde kalmaktadır. Yine başarıyla içinden çıktıkları bir dolandırıcılık olayından sonra Heo Joon-Jae, tatil için İspanya'ya gider. İspanya'nın mavi sularında süzülen bir deniz kızı, Heo Joon-Jae'i görür ve onun peşine takılır. Başlarına gelen aksiyon ve macera dolu olayların sonunda Heo Joon-Jae, Kore'ye geri döner. Heo Joon-Jae'ye aşık olan deniz kızı Seul'e kadar yüzerek gelir ve Seul'de Heo Joon-Jae'yi arar. Ikilinin Seul'de karşılaşmasıyla gelişen olayları ve Heo Joon-Jae'nin deniz kızının cazibesine kapılanmasını konu alan, eğlence ve komedi dolu diziyi tekrar tekrar izlemek isteyeceksiniz.

IMDb: 8.1
Dizinin türü: Romantik-komedi, fantastik
Bölüm sayısı: 20
Yayın yılı: 2016 - 2017
Oyuncular: Lee Min-Hoo, Jun Ji-Hyun, Shin Won-Oh, Lee Hee-Joon

13) Pinocchio


Pinokyo Sendromu'ndan muzdarip olan Choi In-Ha, ne zaman yalan söylese hemen hıçkırmaya başlayan bir kızdır. Küçük bir çocukken anne ve babası boşanan Choi In-Ha, yaşanan bu olay üzerine babasıyla birlikte, küçük bir kasabada yaşayan dedesinin yayına taşınırlar. Bu küçük kasabada dedesinin oğlu yerine koyduğu Choi Dal-Po ile beraber büyüyen Choi In-Ha, günün birinde annesinin izinden giderek muhabir olmaya karar verir. Muhabir olmak için mülakattan mülakata koşan Choi In-Ha, büyük uğraşlar sonucu bir haber kanalında muhabir olarak işe başlar. Gerçek ailesinin intikamı almak isteyen Choi Dal-Po, Choi In-Ha gibi muhabir olmaya karar verir ve tüm sınavları geçerek bir kanalda muhabir olur. Rakip kanallarda çalışmaya başlayan bu ikilinin zamanla yakınlaşması ve iyi bir muhabir olmaya çalışırken yaşadıkları olayları anlatan bu diziyi vakit kaybetmeden izlemenizi öneririz.

IMDb: 8.1
Dizinin türü: Dram, romantik, fantastik, gençlik.
Bölüm sayısı: 20
Yayın yılı: 2014 - 2015
Oyuncular: Lee Jong-Suk, Park Shin-Hye, Kim Young-Kwang, Lee Yu-Bi

14) Hwarang


Kore'nin 3 krallığından biri olan Şilla'nın kralı, gününde birinde vefat eder. Babası öldüğünde henüz küçük bir çocuk olan Prens Sam Maek-Jong'un öldürülebileceğini düşünen Kraliçe, prensi başkentten uzağa yollayarak herkesten gizler. Bu durum üzerine Şilla Krallığı'nın tahtına Kraliçe Ji-So çıkar. Prens Sam Maek-Jong büyükçe, kraliçenin tahtta oturmasından rahatsız olan kesim Kraliçe Ji-So'ya tahtı prense devretmesi için baskı yapmaya başlar. Kraliçe Ji-So ise henüz tecrübesiz olan prense tahtı devretmek istemez ve krallığı koruması için Hwarang'ı kurmaya karar verir. Hwarang üyeleri sadece mükemmel görünüşe sahip olan ve soylu ailelerin erkek çocuklarından seçilir. Hwarang'ı kurulmasıyla gelişen olayları konu alan bu dizi mutlaka izlenecekler listeniz bir yeri hak ediyor.

IMDb: 8
Dizinin türü: Dram, romantik, tarih
Bölüm sayısı: 20
Yayın yılı: 2016- 2017
Oyuncular: Park Seo-Joon, Go Ara, Park Hyung-Sik, Minho, V, Do Ji-Han, Joo Yoon-Woo, Kim Ji-Soo, Seo Ye-Ji

15) Boys Over Flowers


Kuru temizlemeci bir ailenin kızı olan Geum Jan-Di, Shinhwa Lisesi'ne bir teslimat yapmak için gittiği sırada akran zorbalığına dayanamayıp intihar etmeye çalışan bir öğrencinin hayatını kurtarır. Bu olayın ülkede büyük etki yaratması üzerine sadece zengin ailelerin çocuklarının okuyabildiği Shinhwa Lisesi, Geum Jan-Di'ye burs vermek zorunda kalır. Shinhwa Lisesi, herkesin hayranlık duyduğu ve kimsenin karşı gelemediği F4 adındaki bir öğrenciye çetesi tarafından yönetilmektir. F4'ün lideri olan zengin ve kibirli Gu Jun-Pyo'nun Geum Jan-Di'ye aşık olması ve onun kalbini feht etmeye çalışmasını anlatan bu eğlenceli diziyi kesinlikle izlemelisiniz.

16) Memories Of The Alhambra


Bir yatırım şirketinin CEO'su olan Yoo Jin-Woo, arttırılmış sanal gerçeklik oyununun genç yaratıcısı Jung Se-Ju'dan aldığı bir e-posta ile İspanya'nın Granada kentine gelir. Granada'da tesadüf eseri Jung Se-Joo'nun ablası olan Jung Hee-Joo'nun işlettiği pansiyonda bir oda tutar ve ikili aniden ortadan kaybolan Se Ju'yu aramaya koyulur. Se Jo'ya ulaşmaya çalışan ikilinin yaşadığı zorluklar ve karmaşık olaylar arasında filizlenen aşkın anlatıldığı her dakikası heyecan ve macera dolu bu dizi kesinlikle izlemeniz gerekenler arasında.

IMDb: 7.8
Dizinin türü: Romantik, fantastik, gizem
Bölüm sayısı: 16
Yayın yılı: 2018 - 2019
Oyuncular: Park Shin-Hye, Hyun Bin, Park Chan-Yeol, Lee Jae-Wook

17) The K2


Eskiden başarılı bir paralı asker olan Kim Je-Ha, haksız yere suçlanır ve ordudan atılarak arananlar listesine girer. Kaçak bir hayat yaşamaya başlayan Kim Je-Ha, Kore'ye döndüğünde yaşanan bir takım olaylar sonucu başkan adayının eşi Choi Yoo-Jin ile karşılaşır. Choi Yoo-Jin'den korumalık teklifi alan Kim Je-Ha, geçmişte yaşananların intikamını almak için teklifi kabul eder. Kore başkan adayı olan Jang Se-Joon'un herkesten gizlediği kızı Go An-Na'nın korumalığını yapmaya başlar. Bir yandan Go An-Na'nın korumalığını yaparken bir yanda da intikamının peşinde koşmaya çalışan Kim Je-Ha'nın yaşadığı olayları konu alan aksiyonun zirve yaptığı diziyi izlerken kalbiniz heyecandan güm güm atacak.

IMDb: 7.8
Dizinin türü: Dram, romantik, aksiyon
Bölüm sayısı: 16
Yayın yılı: 2016
Oyuncular: Ji Chang-Wook, Im Yoona, Song Yun-Ah, Jo Sung-Ha

18) Cheese İn The Trap


Zengin bir ailenin tek varisi olan Yoo-Jung, üniversitede işletme bölümünü okumaktadır. Dış görüşünü ve derslerindeki başarısıyla göz dolduran Yoo-Jung'un oldukça gizemli tarafı vardır. Aynı
üniversitenin bir alt sınıfında işletme bölümü okuyan Hong-Seol ise ailesinden ayrı yaşayan ve geçimini sağlamak için part-time işlerde çalışan bir kızdır. Yoo-Jung'un okuldaki gizemli tavırlarından korkan Hong-Seol, Yoo-Jung'tan uzak durmaya çalıştıkça garip bir şekilde sürekli Yoo-Jung ile karşılaşır. Zamanla birbiriyle yakınlaşan bu ikilinin arasında yaşanan tuhaf ilişkiyi konu alan bu dizi de tavsiyelerimiz arasında.

IMDb: 7.4
Dizinin türü: Romantik, gençlik
Bölüm sayısı: 16
Yayın yılı: 2016
Oyuncular: Kim Go-Eun, Park Hae-Jin, Seo Kang-Joon, Lee Sung-Kyung, Nam Joo-Hyuk, Park Min-Ji

19) The Heirs 


Fakir bir ailenin kızı olan Cha Eun-Sang, para kazanmak için part-time işlerde çalışmaktadır. Birgün bu zorlu hayatından bıkan Cha Eun-Sang, Amerika'da okuyan ablasının yanına gider. Amerika'da başına gelen talihsiz olaylar sonuncunda Kim Tan, ile karşılaşır. Zor durumda olan Cha Eun-Sang'ı evinde misafir eden Kim Tan, zengin bir ailenin iki varisinden biridir. Bir süre sonra Kore'ye giden Cha Eun-Sang'a aşık olan Kim Tan, Cha Eun-Sang'ın peşinden gider ve ülkesine geri döner. Kore'de birbirini kovalayan tesadüfler silsilesi sonucunda Cha Eun-Sang ile yakınlaşan Kim Tan, gözünü iktidar bürümüş abisi ile de hiç istemediği bir miras savaşının içine girer. Alt sınıftan olan Cha Eun-Sang'ın zengin insanların arasında yaşadığı zorlukları ve Kim Tan'ın aşkı için tüm engellerle savaşmasını konu alan bu diziyi izlerken kendinizi bir peri masalının içinde bulacaksınız.

IMDb: 7.5
Dizinin türü: Dram, romantik-komedi, gençlik
Bölüm sayısı: 20
Yayın yılı: 2013
Oyuncular: Lee Min-Ho, Park Shin-Hye, Kim Woo-Bin, Choi Jin-Hyuk, Krystal, Kang Min-Hyuk, Kim Ji-Won, Park Hyung-Sik

20) Playful Kiss 


Okulun en tembel öğrencilerinden biri olan Oh Ha Ni gönlünü okulun dahi çocuğu Baek Seung Jo'ya kaptırmıştır. Günün birinde cesaretini toplayıp bir mektup ile duygularını itiraf eden Oh Ha Ni, Baek Seung Jo tarafından kabaca reddedilir ve okulda alay konusu olur. Bir gün, yaşanan küçük bir depremle Oh Ha Ni'nin babasıyla kaldığı ev yıkılınca, babasının eski bir arkadaşının evine taşınmak zorunda kalırlar. Babasının arkadaşının oğlu ise Baek Seung Jo'nun ta kendisidir. Oh Ha Ni gönlünün prensi ile aynı evde yaşama fırsatını eline geçirir. Bu fırsatını değerlendirme çalışan Oh Ha Ni'nin aşkının peşinden koşup Baek Seung Jo'nun kalbini kazanmaya çalışmasını eğlenceli bir şekilde konu alan bu diziyi mutlaka izlenecekler listenize eklemelisiniz.

IMDb: 7.1
Dizinin türü: Romantik-komedi, gençlik
Bölüm sayısı: 16 + 7 (Özel Bölüm)
Yayın yılı: 2010
Oyuncular: Kim Hyun Joong, Jung So-Min, Lee Si-Young, Lee Tae-Sung

Evet değerli okuyucularımız, bugün size mutlaka izlemeniz gereken Kore Dizilerinin yer aldığı bir liste sunduk.
Bu listedeki dizileri izlerken bazen ağlayıp bazen gülecek bazen heyecanlanıp bazen şok olacaksınız ama bu listedeki dizilerin hepsini çok sevecek ve tekrar tekrar izlemek isteyeceksiniz.
Yeni dizi öneri listeleri, dizi ve oyuncu tanıtımları için DuSeSi'yi takip etmeye devam edin.

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere sakın bir yere kaybolma!

xx








20 yorum

  1. Ben sadece kill me heal me izledim ama diğerleri izleme listeme girdi bil unnie!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diğer dizileride çok güzel ve hepside izlmemei gereken diziler. Onlarida izlemenizi öneriyorum değerli okuyucumuz

      Sil
  2. Cogunu izledim ve harika diziler elleine saglik canim cok güzel anlatmışsin dizileri izlemeyenlere siddetle tavsiye ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim değerli okuyucumuz

      Sil
  3. çoğunu izledim ama diğerlerinide izlicem çok güzel anlatmışsın eline sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiz değerli okuyucumuz. Listedeki diğer dizileride şiddetle izlemenizi tavsiye ediyorum.

      Sil
  4. Birkaç tanesini izledim ama gerçekten çok beğendim çok güzel. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler değerli okuyucumuz. Diğer dizileride mutlaka izleyin. Listedeki dizilerin hepsi birbirinden güzel. Hepsini çok seveceksiniz.

      Sil
  5. Yanıtlar
    1. Kesinlikle haklisiniz değerli okuyucumuz. Moon Lovers efsane bir dizidir.

      Sil
  6. Moon Lovers gerçekten çok güzeldi kısa ve öz herkese tavsiye ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Moon Lovers efsanesini bizde herkese tavsiye ediyoruz. Bu sebeple listemizin ilk sırasına Moon Lovers'ı koyduk.

      Sil
  7. Yanıtlar
    1. Sizin için özenler seçtik. Begenmenize çok sevindim değerli okuyucumuz.

      Sil
  8. Çok sürükleyici bir yazı olmuş :) Yazılarınızı heyecanla bekliyoruz ^^

    YanıtlaSil
  9. Çok sürükleyici olmuş emeğinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. �� teşekkkür ederiz farklı yazılarımızda görüşmek üzere ^^

      Sil
  10. Ah Moon Lover! İkinci sezonun gelmemesi beni hala üzüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederiz �� açıkçası son zamanlarda iu ve lee minho'nun bir araya gelmesi Simgle ile bizi bir umutlandırmadı değil bu konuda :D

      Sil
  11. çok güzel baiarılarının devamını diliyorum😊

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkürler!